Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materiaal

Publi-reportage | Hoe leg je een dakterras aan? Bekijk de video!

I

Zoontjens-Dreen-Nxt-video-thumbnail

Om een dakterras aan te leggen heb je de juiste materialen nodig. De tegelsystemen van Zoontjens zijn zo ontworpen dat ze áltijd voor een stabiel en duurzaam dakterras zorgen.

Vormvastheid, maatvastheid én stabiliteit zijn de drie ankers van een duurzaam dakterras. Om dit te garanderen ontwikkelt Zoontjens zelf haar eigen dakbestratingsystemen. Van de hoogste kwaliteit. Zelf bedacht én toegepast. Voor elke tegel een eigen, precies passend systeem. Met het Dreen®Nxt systeem biedt Zoontjens één dakbestratingssysteem voor alle platte daken, voor alle toepassingen. Van klein tot groot, van licht tot zwaar belast. Dreen®Nxt heeft een uitsparing aan de onderkant van de tegel. Deze uitsparing past precies in een lockplate, waardoor de tegel vast en opgesloten komt te liggen. Zo kan het tegelveld nooit schuiven of losraken.Een dakterras leg je gemakkelijk en stabiel aan met Dreen®Nxt. Maar hoe installeer je dit systeem precies? Voor het opbouwen van het systeem doorloop je een aantal stappen. Bekijk de video!

Zoontjens-dakplein-school-Vilvoorde12
Zoontjens-Maastricht-Wellness-dakterras-3
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten