Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materiaal

Internationaal Jaar van het Glas

De Verenigde Naties hebben 2022 uitgeroepen tot Internationaal Jaar van het Glas. Het Belgische bedrijf AGC Glass Europe wil van deze gelegenheid gebruikmaken om de rol van glas en de vele voordelen voor de samenleving te vieren door belanghebbenden uit de sector mee te nemen op een geanimeerde reis rond het thema Glas geeft vorm aan een mooiere toekomst.

Internationaal Jaar van het Glas  (1)
Sergieiev
Het belangrijkste visuele onderdeel van deze glazen reis is een glazen gebouw, waarvan de vorm geïnspireerd is op een bijenkorf. Bijen zijn een essentieel onderdeel van ons ecosysteem en van onze toekomst. Een bijenkorf is een stevige, duurzame en inspirerende constructie en binnen de korf zijn alle vaardigheden en talenten van de kolonie met elkaar en met de wereld om haar heen verbonden. Ze vormen een intelligente microstad die haar omgeving respecteert.
 
In de loop van 2022 rolt AGC verschillende initiatieven uit om zo de magische aspecten van glas te laten ontdekken en er meer over te weten te laten komen. Zo organiseert AGC klantevenementen, lokale happenings, feestelijkheden op de productielocaties en een videocampagne getiteld ‘It's a kind of Magic’ met het personeel in de hoofdrol.
 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten