Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materiaal

Publi-reportage | KHB de specialist in heftrucks en material handling

Kempens Heftruckbedrijf, met al meer dan 35 jaar ervaring, is gespecialiseerd in het aanpassen van voorzetapparatuur op maat van de klant. Bovendien bieden zij een volledige reconditionering van alle heftrucks. Met een uitgebreid aanbod en professioneel advies voor uw machinepark zijn zij het aanspreekpunt voor de verhuur, verkoop en service van Toyota en Linde heftrucks, material handling, verreikers, hoogwerkers en schaarliften.

KHB

KHB biedt u kwaliteit en topservice! Door uw machine verder uit te bouwen naar wens, zorgen ze voor de meest efficiënte werking van uw machinepark in elke sector! Zij beschikken hiervoor over professioneel uitgeruste werkplaatsen met een eigen lashal, spuitcabine, bandenmagazijn...
Naast reparatie en onderhoud zijn zij ook gespecialiseerd in het herconditioneren van machines en beschikken over de juistemiddelen om een complete revisie uit te voeren. Van motorische en elektronische herstellingen tot herlakken van carrosserie, uitgevoerd door geschoolde en vakkundige technici. Alles gebeurt volgens de wettelijke bepalingen en fabrieksnormen, CE gekeurd en 1 jaar garantie met een max. van 1000 uur.
Service op verplaatsing

Ook bieden zij een service op verplaatsing aan, om het nodige onderhoud of herstellingen bij u ter plaatse uit te voeren. Hun uitgeruste servicewagens doen interventies over heel België en beschikken over een eigen transportdienst indien de herstelling ter plaatse niet kan worden opgelost.

SERVICE-KHB-(2)
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten