Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materiaal

Nieuwe oplossing voor een strak plafond

Het Techzone-plafondsysteem van Armstrong Ceiling Solutions is een nieuw concept waarmee technische elementen anders ingericht kunnen worden en nieuwe technologieën gemakkelijk te integreren zijn, zodat een strak, bijna monolitisch plafond ontstaat. Deze nieuwe oplossing past in de architectonische trend waarbij je zonder standaard tegelafmetingen toch een goede integratie van de verschillende plafondonderdelen krijgt

Strak plafond hoofdfoto

TechZone is een product waarover al in de bestekfase nagedacht kan worden. Samen met de verschillende partners kan zo één esthetische oplossing worden geboden. In deze plafondsystemen kunnen tevens de verlichting en de luchtbehandelingsroosters  worden georganiseerd. Een reeks geschikte armaturen van partners is vooraf op vorm en afwerking geselecteerd voor een naadloze integrale oplossing. Armstrong werkt voor dit plafondsysteem samen met gerenommeerde merken zoals XAL voor verlichting en Trox voor de luchtroosters.

Tevens biedt TechZone ruimte voor flexibele sprinklers en actieve audiopanelen voor muziek, omroepberichten, noodoproepen of geluidsmaskering. Voor armaturen van partners kan heel gemakkelijk in het assortiment bij de fabrikant worden gezocht naar ‘geschikt voor Techzone’.

Voor een perfecte esthetiek hebben alle producten die geïntegreerd kunnen worden, aangepaste randdetails en zijn ze wat de kleur betreft afgestemd op de plafondtegels en de ophangsystemen. Door de minimale zichtbaarheid van het ophangsysteem krijgt een plafond een ruimtelijke en verfijnde uitstraling. Armstrong biedt een uitgebreid assortiment plafondtegels, zodat voor elke ruimte de meest geschikte akoestische oplossing gekozen kan worden.

Armstrong Ceiling Solutions is een onderdeel van Armstrong World Industries en wereldwijd marktleider in hoogwaardige akoestische plafondsystemen. Armstrong biedt een uitgebreid aanbod van innovatieve designoplossingen van plafonds in mineraal, metaal en hout. Architecten, montagebedrijven en opdrachtgevers vinden in het bedrijf een deskundige partner. De bedrijfsstrategie is gericht op duurzaamheid en innovatie.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten