Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materiaal

Schneider Electric maakt zijn innovatief gamma Resi9 XE compleet

In oktober 2021 introduceerde Schneider Electric het nieuwe productgamma Resi9 XE met enkel 2P-apparaten. Nu wordt het aanbod vervolledigd met 3P en 3P+N-apparaten. Het distributiesysteem biedt installateurs nu meer flexibiliteit. Tegelijkertijd biedt het een optimale verdeling en extra bescherming door zijn IPxxB-isolatie.

Ontwerp zonder titel - 2023-10-05T102800.301
Schneider Electric

Resi9 XE is gemaakt om zelfs onder stroom de gebruiker niet in gevaar te brengen. Alle connecties zijn vingerveilig. Door de plug-in connecties verkleint ook het risico op losse aansluitingen. 

De distributiemodules zijn ontworpen voor een schroefloze installatie stroomopwaarts. Hiermee wordt zowel tijd als ruimte bespaard. Het is flexibel en gemakkelijk uit te breiden volgens de noden van de eindgebruiker en kan indien gewenst geconnecteerd worden om het verbruik te meten met PowerTag.  

Het product voldoet aan RoHS- en REACh-richtlijnen en daarenboven is de verpakking vervaardigd uit tot 70% gerecycleerd karton en waterinkt. Door het weldoordachte design wordt de warmtedissipatie in het elektrisch bord ook nog eens verminderd. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten