Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materiaal

Tweede deelatelier voor houtbewerking in Torhout

Na de eerste vestiging van Woodfactory-Gent  is er sinds kort ook een Woodfactory in Torhout. WoodFactory is een co-workplace of een plaats waar het atelier gedeeld wordt.

Tweede 1

Beginnende zelfstandigen, bijberoepers en doe-het-zelvers die niet zelf de machines, de plaats of de kennis hebben, kunnen hun werkstukken in de ateliers van Woodfactory vervaardigen. De Woodfactory’s in Gent en Torhout bieden verschillende mogelijkheden om het houtatelier te gebruiken. Je boekt enkele uren en betaalt via de website en je kan het atelier gebruiken. Meerbeurtenkaarten en jaarabonnementen zijn eveneens mogelijk. Bij het jaarabonnement krijg je een aantal machine-uren en een badge en kan je werken tijdens langere openingstijden.

Workshops

Na verloop van tijd zal Woodfactory-Torhout net als in Gent op verschillende zaterdagen workshops organiseren. Hier worden dan in groep onder begeleiding van een instructeur een werkstuk zoals het maken van een stoeltje of kastje aangeleerd. Ook workshops op maat kunnen uitgewerkt worden, vanaf zes personen.

Uitrol

De Woodfactory in Torhout werd gestart door Arne Verbeke, zaakvoerder van Hout en Bouw en van Luxorama (buitenschrijnwerk in hout en aluminium). Carl Denecker, zaakvoerder van Woodfactory (in Gent) wil per provincie één of meer afdelingen oprichten.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten