Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materiaal

Werkschoenen met vrouwelijke touch

Als het gaat om veiligheidsschoenen weet Bata Industrials precies wat vrouwen willen. De Whawowa-collectie is nu uitgebreid met twee nieuwe modellen: Rosa en Jane. Beide uitgevoerd in de kleur zwart met de kenmerkende zalmroze details onder de zool voor de vrouwelijke touch.

BKBC - 2024-06-24T134332.803
Bata Industrials

De veiligheidsschoenen Rosa en Jane zijn geschikt voor vrouwen die werken in de lichte industrie, zoals assemblage, automobielindustrie, levensmiddelenindustrie, transport en logistiek. Ze zijn gemaakt met technologische innovaties, zoals Bata’s eigen Easy Rolling System en Super Critical Foaming-technologie.

Bata Whawowa Rosa is een ESD, S1PS veiligheidsschoen met een perfecte leest voor vrouwen en superlicht van gewicht. Rosa kenmerkt zich door een lichte, ademende bovenkant van suède en zwart textiel. Dit speciale textiel is bestand tegen zware belastingen en abrasieve invloeden. Bata Whawowa Jane is een halfhoge ESD, S3S veiligheidsschoen voor enkelbescherming en extra ondersteuning. De schoen is gemaakt van zwart volnerf leer en suède.

Beide schoenen hebben een superlichte hi-elastische rebound EVA-tussenzool die zorgt voor extra comfort. Een penetratiebestendig inzetstuk van FlexGuard-composiet voorkomt dat scherpe voorwerpen de schoen van onderen kunnen binnendringen. De rubberen buitenzool biedt de juiste balans tussen energieteruggave, schokabsorptie en stabiliteit voor een optimale werkervaring.

 

BKBC - 2024-06-24T134356.706
Bata Industrials
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten