Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

allift Michielsens: een andere dimensie in hoogwerkers voor de professionele huurder

Al meer dan drie decennia lang heeft allift Michielsens een solide en ongeëvenaarde expertise opgebouwd in de verhuur, verkoop en onderhoud van hoogwerkers, schaarliften, vorkliften en verreikers. Als een toonaangevend familiebedrijf, gevestigd in Deurne (Antwerpen), heeft allift Michielsens zichzelf keer op keer opnieuw uitgevonden om toegevoegde waarde te creëren voor haar diverse klantenbestand.

SKYJACK-51aj-ce

Dynamische kmo

In 2023 vierde allift Michielsens haar 33-jarig bestaan. Sinds 1990 staat Lieve Michielsens aan het hoofd van deze dynamische kmo. In al die jaren heeft zij niet alleen het dienstenaanbod uitgebreid, zij slaagde er ook in om samen met haar team en Eric Verbeelen - haar operationele tandem binnen het bedrijf - een uitgesproken focus te leggen op kwaliteit, service en veiligheid.

Vierde pijler: flexibiliteit

Van kleine bedrijven tot grote industriële en petrochemische ondernemingen, de klanten van allift Michielsens strekken zich uit over verschillende sectoren. Deze klanten hebben niet alleen behoefte aan een breed assortiment aan hoogwerkers, maar ook aan een flexibele dienstverlening, die nauw aansluit bij hun unieke eisen. Het bedrijfsmotto “voor een streven naar beter” dient dan ook als kompas om de dynamiek van het bedrijf richting te geven.

Veiligheidsopleidingen

In lijn met het veiligheidsbeleid - allift Michielsens is VCA** gecertificeerd - biedt het bedrijf veiligheidsopleidingen aan via het eigen - door BeSaCC erkend - VCA examen- en opleidingscentrum. Door zich uitsluitend te specialiseren in het geven van opleidingen voor veilig werken met hoogwerkers, vorkheftrucks of verreikers en cursussen VCA Basisveiligheid en Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA), wordt de focus op veiligheid en kwaliteit nogmaals benadrukt.

Hoogboek

allift Michielsens sluit het hoofdstuk kwaliteit en veiligheid af met haar “Hoogboek”: een uitgebreide catalogus van 160 pagina’s met technische gegevens van machines uit de verhuurvloot, aangevuld met waardevolle gebruiks- en veiligheidstips voor de bediener. Het Hoogboek is op verzoek gratis verkrijgbaar en je krijgt er een leuke sleutelhanger met de mascotte “upie” bij.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten