Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Altrad Benelux investeert 20 miljoen euro in verhuur van steigermateriaal

Altrad Benelux, een producent en verkoper van steigermateriaal, betonmolens, kruiwagens en andere werfmaterialen voor de bouwsector, zal de komende twee jaar bijkomend 20 miljoen euro investeren in de uitbreiding van het huurpark van steigermateriaal.

Altrad Benelux investeert 20 miljoen euro in verhuur van steigermateriaal

Door de hoge grondstofprijzen en de prijzen voor staalproducten, twijfelen klanten als het gaat over het aankopen van steigers. Door te investeren in de verhuur van steigermaterialen, moet er minder geproduceerd worden en vermindert de totale hoeveelheid materiaal die in de bouwsector circuleert.

De onderneming, die deel uitmaakt van de internationale Altrad Group met meer dan 50.000 medewerkers wereldwijd en gevestigd is in Boortmeerbeek, heeft al vijftien jaar ervaring met de verhuur van steigermaterialen. Het bedrijf wil binnen vijf jaar echter de nummer één inzake de verhuur van steigermaterialen in de Benelux worden.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten