Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Arcomet breidt uit

Terex Cranes heeft het Belgische Arcomet, dat bekendstaat als de wereldwijd grootste zelfstandige kraanverhuurder, aangesteld als de officiële distributeur voor torenkranen in Duitsland. Arcomet zal de verkoop verzorgen voor het volledige assortiment van de kraanmodellen Flat-Top en Luffing-Jib. Arcomet heeft vanuit de verhuurtak reeds vestigingen in Zülpich (nabij Keulen), Niemegk (in de buurt van Berlijn) en Negenborn (bij Hannover). Ook werd aanzienlijk geïnvesteerd in Duitse verkoopteams.

Arcomet

“We zijn meer dan trots om Arcomet als onze distributeur in Duitsland te hebben. Arcomet heeft op basis van jarenlange ervaringen in de bouwsector een solide reputatie opgebouwd. Met hun investering in Duitsland, met de juiste servicetechnici en onderdelenvoorraad, geloof ik dat ons productaanbod samen met de capaciteiten van Arcomet tegemoet komt aan de behoeften van Duitse klanten”, zegt Marco Gentilini, vice president en general manager van Terex Cranes.

“Wij zijn enthousiast over de distributie van Terex Cranes, dat voor ons een langdurige partner is die we volledig vertrouwen. Hun brede assortiment, het vermogen om snel te handelen en de uitstekende applicatie-engineering geven het vertrouwen dat Terex en Arcomet samen onze Duitse klanten succesvol kunnen maken”,  vult commercieel directeur Sven Vrancken van Arcomet aan.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten