Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Bematec, leverancier voor de betonindustrie

Bematec bvba is een handelsonderneming gericht op de verkoop van installaties, machines en apparatuur voor de betonindustrie in de Benelux. Daarbij ligt de nadruk  op de productiemiddelen voor straatstenen, trottoirbanden, hulpstukken, palissaden en blokken. Maar ook buizen, putten, schachten, straatkolken en verwante producten.

https://bematec.com/index.php/nl/

Behalve de agentschappen van topmerken zoals Masa, Hawkeye Pedershaab en Toyota Forms uit Japan is het Oost-Vlaamse bedrijf sinds kort ook trotse vertegenwoordiger van Frumecar, marktleider in Spanje. Frumecar biedt mobiele betoncentrales aan. Deze installaties zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kunnen worden aangepast aan de specifieke noden van elke klant. Daarboven getuigen ze van een goede kwaliteit.

Jarenlange praktijkervaring

Bematec bvba onderscheidt zich in de sector door de jarenlange praktijkervaring van zaakvoerder Carl de Koning. Hij was meer dan 20 jaar actief als betonproducent en weet als geen ander hoe belangrijk het is dat een installatie aangepast is aan de noden en wensen van de klant. Bematec bvba denkt mee met de klant hoe de productie kan verbeterd worden en hoe de verbeterprocessen zo goed mogelijk toegepast kunnen worden in de bestaande fabriek. Samen met de klant en producent wordt gezocht naar de beste oplossing op maat voor een betaalbare prijs.

Op Matexpo toonde de onderneming, onder andere, een kleine menginstallatie van Frumecar. Deze menginstallatie is snel inzetbaar voor kleine projecten en zeer geschikt voor bouwmaterialenhandelaars die extra service willen bieden.

www.bematec.com

Publireportage

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten