Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Bens introduceert rupsdumper met Stage 5-motor

De Kemp Groep breidt da,kzij de nieuwe Bens 300R-rupsdumper haar programma van compacte rupsdumpers nog uit. Een krachtige Stage 5-motor, grotere pompen en een verbeterde zitpositie zijn maar enkele kenmerken van de compleet vernieuwde rupsdumper. De Kemp Groep is in ons België actief als De Bruycker-Kemp, met vestigingen in Hamme, Oostende en Diest.

Bens introduceert rupsdumper met Stage 5-motor
De Bens 300R biedt optimaal bedieningsgemak door het nieuwe overzichtelijke bedieningspaneel met led-scherm. De machinist heeft goed zicht op elke situatie dankzij de led-werkverlichting en de omkeerbare stuurinrichting. Hierdoor rijdt de machinist altijd vooruit. De canopy biedt behalve bescherming tegen de regen ook optimale veiligheid voor de machinist.
 
De uniek draaiende laadbak met een maximale kiephoek van 85° heeft een laadvermogen van liefst 3.000 kg. Met het eigen gewicht van 2.640 kg en met een volle laadbak komt de bodemdruk op slechts 0,39 kgf/cm2. 
 
De hydrostatische transmissie met dubbele rijpompen zorgt voor perfecte terreineigenschappen en in combinatie met de krachtige en zuinige Stage 5-motor is dit Japanse kwaliteitsproduct het perfecte aanvullende product voor iedere groenaannemer, wegenbouwer, aannemer, loonwerker of stratenmaker. 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten