Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Bergerat Monnoyeur opent vestiging in Antwerpen

Bergerat Monnoyeur heeft zopas zijn nieuwe vestiging in Antwerpen officieel geopend, voor o.m. het onderhouden en het herstellen van Caterpillar-machines. Eerste schepen van Antwerpen Koen Kennis (l.) kwam samen met ceo David Vandermeulen (r.) van Bergerat Monnoyeur officieel het lintje doorknippen.

bergerat

De nieuwe vestiging is een aanvulling op de vestigingen van Bergerat Monnoyeur in Overijse, Izegem en Herstal. De medewerkers in Antwerpen zorgen ervoor dat de service beter afgestemd is op de lokale noden, dat de reactietijd verkort wordt en de communicatie vlotter en persoonlijker verloopt. De nieuwe uitvalsbasis aan het Straatsburgdok-Zuidkaai, nabij het havenhuis, beschikt over een ruime, volledig uitgeruste werkplaats van 2.000 m², een laad- en losplaats voor machines en ruime kantoren.

Voor de klanten van Bergerat Monnoyeur in de Antwerpse regio betekent de nieuwe vestiging minder forfaitaire verplaatsingskosten en  kortere hersteltijden voor grotere herstellingen.


 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten