Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

BIA levert Komatsu met extra lange graafarm

BIA heeft zopas een Komatsu PC240LC-11 Super Long Front (SLF) geleverd aan Vink aannemingsmaatschappij uit Barneveld (Nederland). De machine heeft een extra lange graafarm, een ‘birdview’-camerasysteem en een automatisch vetsmeersysteem.

Bia Komatsu
De Komatsu PC240LC-11 SLF wordt ingezet in Amsterdam, waar momenteel in projectgebied Overhoeks aan de Badhuiskade – vlakbij het iconische Eye Filmmuseum – het woon- en congrescentrum Y-Towers, een woontoren en een school worden gerealiseerd.
De PC240LC-11 Super Long Front heeft een maximale graafdiepte van 14,6 m en graafbereik van 18,3 m – ten opzichte van respectievelijk 5,8-7,3 en 9,3-10,6 m bij de conventionele versie. Ko­matsu heeft een uitgebreid gamma machines die af-fabriek geleverd kunnen worden met een lange of aangepaste graafarm. Ook voor de PC138US, de PC210LC en de PC360LC zijn er Long Reach-versies (lange graafarm) en Super Long Front-versies (extra lange graafarm). Vorts heeft Komatsu de High Reach Demolition-versie van de PC390LC en van de PC490LC voor slooptoepassingen.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten