Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Bobcat lanceert nieuw concept voor elektrische verreiker

Tijdens INTERMAT 2024 liet Bobcat voor het eerst de TL25.60e elektrische verreiker zien. De verreiker heeft drie afzonderlijke elektrische motoren en een hydrostatische transmissie, die het mogelijk maken bijna geluidloos, volledig emissievrije en met lage bedrijfskosten te werken.

BKBC - 2024-04-29T064841.855
Bobcat

De Bobcat TL25.60e, die nog steeds doorontwikkeld wordt en dus nog niet leverbaar is, heeft een nominaal hefvermogen (ROC) van 2,5 ton. Dat is vergelijkbaar met het nominale hefvermogen van de dieselvariant. Het hypermoderne elektrische concept biedt lage geluidsniveaus, minimale bedrijfskosten en een indrukwekkende veelzijdigheid. De elektrische verreiker heeft drie afzonderlijke, elektrische motoren voor maximale efficiëntie, een hydrostatische transmissie voor betere prestaties, een maximale snelheid van 25 km/u en dezelfde compacte afmetingen als het conventionele Bobcat TL25.60-model.

Naast het TL25.60e-concept presenteerde het bedrijf tijdens INTERMAT 2024 nog diverse, andere geavanceerde machines waaronder minigraafmachines, schrankladers, compacte rupsladers, graaflaadmachines, compacte wielladers, machines voor terreinonderhoud en Portable Power-modellen en machines voor 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten