Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Bobcat verbetert zijn schrank- en rupsladers

Bobcat gaf zopas een voorproefje van de R-serie laders met de nieuwe R-serie S580 schranklader en de T580 compacte rupslader. Ze worden pas op de markt gebracht in 2020. 

Bobcat verbetert zijn schrank- en rupsladers
www.tomashercog.com
De nieuwe laders uit de R-serie bieden betere prestaties en comfort in vergelijking met hun voorgangers en maken minder lawaai. Ze zijn daarnaast voorzien van een nieuw cabineontwerp uit één stuk en een nieuw led-verlichtingssysteem. Meer gedetailleerde informatie over de bediening van de machine is beschikbaar via de nieuwe displays met aanraakscherm (standaard 5 inch en optioneel 7 inch). 
 
 
Alle nieuwe laders uit de R-serie hebben nieuwe gietstalen voorladerarmen (20% sterker dan het vorige stalen ontwerp). Ze beschikken ook over een nieuw ontworpen koelpakket als antwoord op de vraag naar koeling met een hogere capaciteit. 
 
Bovendien bieden alle compacte rupsladers uit de R-serie een hoge stabiliteit dankzij de vijfkoppige torsieophanging die nu in alle rupsladermodellen in het assortiment is verwerkt. 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten