Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Bosmaaier met uitstekende accuprestaties

Husqvarna legt, met de lancering van twee nieuwe krachtige accu-aangedreven bosmaaiers, de lat voor prestaties aanzienlijk hoger. De 535iRX en 535iRXT bieden professionals een motor met een hoog koppel, een grote snijdiameter en een antitrillingsysteem. Met een resem nieuwe hoofdfuncties zijn deze bosmaaiers een geweldige aanvulling op de collectie van elke groenprofessional. Ze zijn vanaf februari 2020 verkrijgbaar bij Husqvarna-dealers.

Bosmaaier met uitstekende accuprestaties Husqvarna
Volgend op de grote vraag van gemeenten en tuinaannemers naar robuustere accuoplossingen met minder milieubelasting ontwikkelde Husqvarna de  535iRX en 535iRXT, twee nieuwe bosmaaiers met een hoger niveau van professionele prestaties. De robuuste bosmaaiers zijn gelijkwaardig aan de benzineproducten uit de 35 cc-serie.
 
De nieuwe Husqvarna 535iRX en 535iRXT bosmaaiers maken deel uit van de 500-serie en hebben een antitrillingssysteem. Deze functie maakt het toestel nog comfortabeler in gebruik, zelfs na uren werk. De nieuwe gebruikersinterface, die een constant zicht biedt op de status van de batterij, vergemakkelijkt het plannen van het werk.
 
“De prestaties van de 535iRX & 535iRXT zijn vergelijkbaar met die van benzinemachines, maar met belangrijke voordelen zoals geen directe emissies, minder trillingen en minder lawaai. Dankzij onze motor met hoog koppel, de grotere snijdiameter en het robuuste ontwerp kunnen we voldoen aan de behoeften van professionele klanten”, zegt Johan Svennung van Husqvarna.
 
Gebruikers kunnen kiezen tussen een interne of rugzakbatterij. De bosmaaiers zijn compatibel met alle Husqvarna BLi-batterijen. De BLi300 is de aanbevolen batterijkeuze voor de beste balans en productiviteit. Dankzij de geïntegreerde Bluetooth-module is de 535iRXT compatibel met Husqvarna Connect en Husqvarna Fleet Services, die speciaal ontworpen werden zodat professionele gebruikers hun volledige machinepark kunnen volgen.
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten