Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Cebeko gaat in zee met Thwaites

Materieelverdeler Cebeko voegt een nieuw merk toe aan zijn assortiment. Het bedrijf uit Torhout en Brugge is sinds kort officieel dealer en invoerder van Thwaites-dumpers.

Cebeko gaat in zee met Thwaites

Cebeko verkoopt, verhuurt, herstelt en levert wisselstukken voor compacte bouw- en grondverzetmachines. In zijn 35-jarige bestaan is het bedrijf geëvolueerd van een klein familiebedrijf naar een gerenommeerde kmo. Cebeko heeft reeds drie merken in portefeuille: Yanmar, Cormidi en MultiOne. Het Britse Thwaites is gespecialiseerd in bandendumpers van diverse tonnages. Het geavanceerde ontwerp en de continue investeringen in apparatuur zorgen ervoor dat klanten steeds het allerbeste kunnen verwachten. Dit reflecteert zich niet enkel in de kracht en betrouwbaarheid van het product, maar ook het grote belang voor klantentevredenheid, veiligheid en ergonomie.  
 
Nieuw bij Thwaites is de cabine-optie voor hun bandendumpers van 6 en 9 ton. Deze nieuwe Level 2 ROPS en FOPS cabine garandeert de veiligheid van de operator door hem te beschermen tegen vallende objecten en bij het kantelen van de machine. In de cabine kan men ook een geïntegreerd 360 graden camerasysteem terugvinden die de kans op werfongevallen fors vermindert.

Spinhoogwerkers

In oktober breidde Cebeko zijn verhuurvloot nog uit met twee nieuwe spinhoogwerkers: een compacte Hinowa Lightlift 17.75 MK2 op rupsen (werkhoogte 17 m) en een Hinowa Lightlift 26.14 (werkhoogte van 25,70 m).

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten