Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

CONAD: uw partner voor al uw werken op hoogte

Breng uw project tot een goed einde, vertrouw op onze concepten en advies!

P1060822

VEILIG EN EFFICIËNT WERKEN OP HOOGTE

Doe beroep op het advies en de oplossingen van Conad voor al uw werken op hoogte.
Wij bieden verschillende materialen aan, gaande van hangbruggen, (rol)stellingen tot hoogwerkers en (trap)ladders, alsook maatwerk. Hierbij kan u steeds vertrouwen op onze totaalservice op vlak van verhuur en verkoop.

Daarnaast kan u bij Conad ook terecht voor opleidingen werken op hoogte, hangbruggen en rolsteigers. De opleidingen hangbruggen zijn erkend door Constructiv.

Tevens zijn wij een erkend servicecenter voor het onderhouden, testen en keuren van takels.

VERTROUW OP ONS

•    Expertise: Bij ons kan u rekenen op meer dan 30 jaar ervaring in werken op hoogte. Dankzij onze grondige productkennis kunnen wij innovatieve en slimme oplossingen aanbieden op maat van uw project.
•    Veiligheid: Bij Conad werken wij steeds met materialen van hoge kwaliteit. Onze medewerkers hebben de nodige opleidingen genoten en een grondige kennis van wetten en normen.
•    Betrouwbaarheid: De tijdige afwerking van uw project is van groot belang. Reken hierbij op de betrouwbaarheid van Conad. Wij dragen het nakomen van gemaakte afspraken hoog in het vaandel.

•    Totaalservice: Een compleet assortiment van professionele tools, gaande van hangbruggen, (rol)stellingen, hoogwerkers, (trap)ladders tot maatwerk en een uitgebreid gamma aan ondersteunende diensten (verhuur, verkoop, montage, onderhoud, opleiding, ...)

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen:
Nijverheidsstraat 2
2570 Duffel
0472 20 70 77
info@conad.be
www.conad.be

P1090523
mhb-opleiding-foto-6
mhb-opleiding-foto-5
hangbrug-foto-11
hangbrug-foto-5
hangbrug-foto-4
hangbrug-foto-1
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten