Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Correct Services neemt Gentse Heftrucks over

Correct Services uit Evergem heeft zopas Gentse Heftrucks bvba overgenomen. De Gentse heftruckspecialist blijft bestaan als afzonderlijk bedrijf, maar verhuist van de Vliegtuiglaan (nabij de Weba) naar de Industrieweg 122 N in Wondelgem (de vroegere uitvalsbasis van Correct Services).

Correct services
Vanuit de nieuwe vestiging blijft Gentse Heftrucks powered by Correct Services wel actief in heftrucks, stapelaars en reachtrucks voor de verhuur op korte en lange termijn en de verkoop van nieuwe en tweedehandse machines.
 
Gentse Heftrucks wordt partner van van Van Den Dorpe uit Oudenaarde voor het merk TCM en van JVD Trading uit Herentals voor het merk Hangcha. De onderneming biedt ook voorzetapparatuur aan van CAM, batterijen, laders en banden voor heftrucks en warehouse materieel.
 
De leiding van Gentse Heftrucks komt in handen van Stef poppe, zoon van Mario poppe die samen met Peter Vispoel en Manu Backx Correct Services oprichtte.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten