Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

De Bruycker Rental breidt huurvloot uit

Een machine die stilstaat voor onderhoud of gewoon een machine te kort op de werf: huur is steeds een goede oplossing op korte en zelfs op langere termijn dankzij een snelle levering, het tijdige onderhoud en de juiste machine voor elke bouwwerf. Kortom, de garantie voor een zorg minder.

De Bruycker rental

De wegenbouw floreert opnieuw. Overal zijn er werken aan de gang. Dat betekent niet alleen veel volk aan het werk, maar ook veel machines. De Bruycker Rental merkt dit goed want de machines vliegen de deur uit. Voortdurend investeren is dus de boodschap.

De volledig nieuwe Kobelco serie 10-conventionele graafmachines werden ondertussen toegevoegd aan het verhuurpark. Van 18 tot 40 ton, aan elke vraag kan de onderneming voldoen.

Ook de Kobelco-binnendraaiers blijven immens populair. De SK140 SR LC-5 (15t) en de SK270SR LC-5 (27t), de nieuwe serie 5-types, hebben hun intrede gemaakt. Die combineren een net iets betere performantie met een laag verbruik, en zijn zo ideaal om goed werk te verrichten tegen lage kosten.

Het verhuurpark werd eveneens uitgebreid met de kwalitatief hoogstaande uitrustingsstukken van Okada: breekhamers, crushers en scharen voor elke gewichtsklasse. De Bruycker Rental kan hiermee op elke vraag een antwoord bieden met het gepaste materiaal.

Verdichting

De verhuurvloot aan verdichtingsmachines werd aangevuld met nieuwe types. De vloot bestaat hoofdzakelijk uit jonge en innovatieve machines, zo vormen ze de beste garantie voor een optimale verdichting.

Bomag en De Bruycker hebben gedurende jaren ontzettend veel kennis en ervaring opgebouwd inzake verdichten en de ondernemingen proberen met de juiste machine aan de steeds groter wordende eisen te voldoen. Via de BCM-toestellen wordt het niet alleen gemakkelijker voor de machinist om te zien waar nog moet verdicht worden. Er kan bovendien aan het bestuur voldoende bewijs geleverd worden van de geleverde prestaties. Beide partijen zijn op die manier verzekerd van een goed resultaat.

Tot slot werden bij De Bruycker Rental dit jaar de eerste Atlas-bandenkranen in het verhuurpark geïntroduceerd.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten