Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

De Bruycker verhuurt nu ook Atlas-machines

De firma De Bruycker heeft het afgelopen jaar heel wat veranderingen doorgemaakt. De dealerorganisatie van grondverzet- en wegenbouwmachines maakt sinds oktober deel uit van Reesink Construction Equipment Belgium bvba, waar ook de firma Kemp Hamme toe behoort. Dit betekent het begin van een nauwere samenwerking tussen beide bedrijven.

De Bruycker verhuurt nu ook Atlas-machines 3

De nieuwe samenwerking zal veel voordelen met zich brengen. Zo worden de leveringsprogramma’s van beide firma’s naast elkaar gelegd, wat toelaat om bestaande en nieuwe klanten beter te bedienen. Ook de geografische spreiding van de locaties is een troef.

De Bruycker is gespecialiseerd in de verkoop van machines en uitrustingen voor grondverzet- en wegenbouw. De huurafdeling van
De Bruycker biedt oplossingen op korte en lange termijn wanneer de aankoop van machines geen optie is. De firma garandeert een snelle levering, tijdig onderhoud en een geschikte machine voor alle werkzaamheden. Bovendien zorgt De Bruycker ervoor dat de huurvloot steeds bestaat uit jonge en innovatieve machines.

Uitbreiding huurvloot

De samenvoeging van de leveringsprogramma’s zorgt eveneens voor een aanzienlijke uitbreiding van de huurvloot bij De Bruycker. Behalve hydraulische rupsgraafmachines van Kobelco, verdichtingsmateriaal van Bomag, hoogstaande uitrustingsstukken van Okada en lasers van Leica Geosystems worden voortaan ook Atlas-bandenkranen aangeboden.

De Atlas-machines zijn stabiel, sterk en betrouwbaar. Bovendien worden ze gekenmerkt door een sterk hydraulisch systeem en een uitstekend zicht vanuit een comfortabele en geluidsarme cabine. Het zijn dus krachtige en veelzijdig inzetbare machines, geschikt voor onder andere zwaardere wegenbouw en sloopwerken. Om een zo compleet mogelijke huurvloot aan te bieden, bestudeert de firma de mogelijkheid om in de toekomst machines met een 3D-besturingssysteem in het gamma op te nemen.


 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten