Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

de ONE-STOP-SHOP voor alles in en rond uw bestelwagen!

Sortimo, gespecialiseerd in de inrichting van bedrijfswagens en aanverwante diensten zoals signalisatie, ladingsbeveiliging, voertuigbelettering en elektrische voorzieningen, heeft met de ProClick-gereedschapstassen en -riemen een perfecte aanvulling op zijn assortiment. De sContainer, een mobiele werfcontainer met de afmetingen van een europallet, is ook een opvallend product in het aanbod van Sortimo.

Baustelle_001

Sortimo's bedrijfswageninrichtingen zijn meer dan alleen reksystemen voor de laadruimte; ze verhogen de productiviteit van gebruikers en daarmee de rentabiliteit van bedrijven. De nieuwste toevoeging aan het assortiment bedrijfswageninrichtingen is de SR5-reeks. Deze is vervaardigd uit aluminium, waardoor hij 30% lichter is dan andere inrichtingen, maar met een laadvermogen van 90 kg per schuiflade toch zeer robuust. Sortimo biedt vijf jaar garantie op de materialen en montage van de SR5, en omdat de materialen minstens vijftien jaar meegaan, is de SR-serie zo ontworpen dat deze eenvoudig in een andere bestelwagen kan worden hergebruikt.

ProClick-gereedschapstassen en -riemen: met één klik bevestigd. De ProClick-gereedschapstassen en -riemen vormen de recentste toevoeging aan het Sortimo-assortiment. De gereedschapstassen zijn compatibel met de sContainer en alle bedrijfswageninrichtingen van Sortimo. Ze kunnen met één klik in de bedrijfswageninrichting worden bevestigd en ter plaatse direct aan de ergonomische ProClick-gereedschapsriem worden vastgeklikt, wat tijd bespaart en de onderrug van de gebruiker ondersteunt.

sContainer: gemakkelijk te transporteren met een heftruck De sContainer, een mobiele werfcontainer met de afmetingen van een europallet, kan naar wens worden ingericht. De sContainer kan eenvoudig samen met ander groot materiaal op een vrachtwagen of laadbak worden getransporteerd. Hierdoor is al het benodigde kleinere materiaal en gereedschap binnen handbereik zonder dat er een ingerichte bestelwagen nodig is. De draagelementen aan de onderkant maken het gemakkelijk om de container met gangbare gemotoriseerde heftrucks te verplaatsen. Op de werf kan de sContainer met een kraan naar moeilijk bereikbare plaatsen, zoals een plat dak, worden verplaatst, zodat het benodigde gereedschap overal beschikbaar is

De sContainer biedt ook voldoende ruimte voor bedrijfslogo's of belettering, die Sortimo voor zijn klanten kan ontwerpen, hoewel klanten dit ook zelf kunnen doen met de mySortimo-bestickeringsconfigurator. Zo dient de opbergruimte ook als voordelige reclamedrager.

Service in heel België:
Alle producten van Sortimo worden in Duitsland vervaardigd, wat garant staat voor hun kwaliteit. Met vestigingen in Kontich, Tessenderlo, Eke en Vilvoorde (HQ) en mobiele serviceploegen en erkende partners door heel België, biedt de fabrikant snelle en efficiënte service in het hele land.

2019-11-04-MB-Sprinter-Globelyst-4_EE0A4437-Facelift
ProClick_Tool_Bag_Tool_Pouch_Fahrzeug_Anwendungsbild1
sContainer-Frontal-4000x4000
Teleskopspannstange_Image_001
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten