Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Duma Rent – Uw specialist in de verhuur van machines voor bouw, industrie en evenementen.

Duma Rent verhuurt enkel machines van gerenommeerde topmerken. Deze worden steeds nieuw aangekocht en op regelmatige basis vervangen. Dat is meteen uw waarborg op betrouwbare machines met de recentste en modernste technologieën. Deze worden verhuurd voor zowel korte, middellange als langdurige projecten.

dumarent_luchtfoto

Recente en moderne vloot

Duma Rent beschikt over een zeer uitgebreide vloot van meer dan 1500 gespecialiseerde machines, zoals hoogwerkers, verreikers, minikranen, heftrucks en machines voor grondverzet. De klant kan steeds kiezen uit een breed gamma state-of-the-art machines, die zijn ontworpen om de meest uitdagende taken uit te voeren met de grootste efficiëntie en veiligheid.

Volledige service van A tot Z

“We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten", aldus Piet De Craemer van Duma Rent. "We hebben geïnvesteerd in de beste machines en getraind personeel om ervoor te zorgen, dat onze klanten altijd tevreden zijn met onze service." Zowel verhuur, transport als service worden verzorgd door onze ervaren en opgeleide medewerkers. Het transport gebeurt door onze eigen logistieke dienst ‘Duma Trans’, die over een vloot van 15 recente Volvo vrachtwagens met dieplader beschikt. Dankzij deze aanpak kunnen wij op elk moment in de verhuurcyclus een correcte service geven.

Het juiste advies is goud waard

"We zijn niet alleen een verhuurbedrijf, maar ook een partner voor onze klanten", vervolgt Piet. "We willen dat onze klanten succesvol zijn en we streven er voortdurend naar om hun ervaring met ons zo naadloos mogelijk te maken.” Duma Rent heeft een team van ervaren en goed opgeleide professionals, die klanten kunnen helpen bij het kiezen van de juiste machines voor hun behoeften en budget. Het bedrijf is er trots op dat het niet alleen machines verhuurt, maar ook advies geeft over het gebruik ervan en ondersteuning biedt tijdens het hele huurproces. Dit kan ook gebeuren onder de vorm van een werfbezoek.

Actief in België en Frankrijk

Naast zijn vestigingen in België heeft Duma Rent ook twee grote verhuurbedrijven in Frankrijk. Sinds 2008 is Duma Rent actief in Duinkerke, met zijn vestiging Duma Rent Nord SAS. Recentelijk werd ook de nieuwe vestiging ‘Duma Rent Paris ‘ geopend in Canly, nabij Parijs. Hierdoor kunnen wij onze klanten niet enkel in het noorden van Frankijk, maar ook in de regio Parijs en omstreken beter gaan ondersteunen.

Nieuw in ons gamma: DINGLI en ALMAC BIBI

DINGLI is de nieuwste toevoeging aan ons assortiment van schaarliften. De electrische DINGLI 3214DC is ideaal voor ‘indoor’-gebruik, bijvoorbeeld in magazijnen of productiefaciliteiten waar schone lucht belangrijk is. De DINGLI 3214DC heeft een werkhoogte van 32 meter en een platformlengte van 7,75 meter! Dankzij de compacte afmetingen van slechts 3,1 meter hoog en 1,4 meter breed kan hij gemakkelijk door nauwe doorgangen manoeuvreren.
Er werden ook dieselversies aangekocht, de DINGLI JCTP2825RT en de DINGLI JCTP3225RT, die respectievelijk 28 en 32 meter hoog kunnen! De JCTP3225RT heeft een hefcapaciteit van 1000 kg, waardoor hij geschikt is voor het tillen van zware apparatuur en materialen.

Met de ALMAC BIBI1090-BL EVO, een ‘zelfnivellerende’ schaarlift-diesel op rupsen, kunt u veilig en efficiënt werken op hoogte. Deze robuuste machine is speciaal ontworpen om te werken op ruw terrein en biedt een maximale werkhoogte van 10,2 meter.
Of u nu werkt aan een bouwproject of onderhoudswerkzaamheden uitvoert, deze schaarlift biedt u de stabiliteit en flexibiliteit die u nodig heeft om uw werk veilig en efficiënt uit te voeren.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid en huurmogelijkheden van deze machines kun je met Duma Rent contact opnemen via hun website: www.dumarent.be of telefonisch via 056 222 1111.

Almac_Bibi_1090-BL_EVO
Dingli-3214DC_OPEN
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten