Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

D&V-verhuur zorgt voor de gepaste machine

D&V-verhuur is een dynamische nieuwe speler op de verhuurmarkt voor recyclingmateriaal. Sinds drie jaar is dit bedrijf actief vanuit Eeklo en kan je er terecht voor het huren van rupsgravers, wielladers, mobiele zeefmachines en shredders. Het bedrijf is opgericht door Elias Vandevoorde en Ben Dauw. Deze twee jonge ondernemers zorgen voor de dagelijkse leiding van het bedrijf.

D&V1

Eén jaar geleden kozen Elias en Ben om ook in te zetten op de recyclagemarkt en te investeren in extra verhuurmachines. De vloot breidde dit jaar dan ook stevig uit met vijf extra zeefmachines en brekers.

D&V-verhuur beschikt over een dertigtal machines die ingezet worden in de Benelux. De troeven van dit bedrijf zijn deskundig advies, snel en correct handelen en dit alles tegen een betaalbare prijs.

Het bedrijf startte een drietal jaar geleden met het verhuren van rupsgravers. Omdat het bedrijf onder hetzelfde dak zit als Elias Vandevoorde bvba en Sanel recycling bvba was de verhuur van rupsgravers een logische volgende stap. Het verhuren van machines vormt een mooie combinatie met de bestaande containerdienst en het recyclagepark.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten