Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

engcon lanceert grotere trilplaat

engcon, de fabrikant van draaikantelstukken, introduceert een grotere trilplaat, geschikt voor grotere graafmachines in de klasse vanaf 19 ton, met een S70- of S80-snelwissel.

Ontwerp zonder titel - 2024-02-26T152329.658
engcon

De PC-trilplaten van engcon werken met een laag debiet en zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik onder een draaikantelstuk om het aantal machines en uitrustingsstukken te verminderen. Het gebruik van een trilplaat aan de machine vergroot de veiligheid doordat niemand in de bouwput hoeft te werken.

Net als de andere hydraulische uitrustingsstukken van engcon hebben onze trilplaten standaard het EC-Oil automatisch snelwisselsysteem. Dit betekent dat je ze kunt aansluiten zonder de cabine te verlaten. Het koppelen van de hydrauliek gaat automatisch. In het verleden waren de PC-modellen van engcon verkrijgbaar in kleinere afmetingen – nu introduceren we een nieuw model voor de grotere graafmachines.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten