Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Fiesta Van is compact en zuinig

De nieuwe Fiesta Van speelt in op een sterke marktvraag en maakt later dit jaar zijn comeback in het bedrijfsvoertuigengamma van Ford. De Fiesta Van is uiteraard afgeleid van de Fiesta-personenwagen. Hij is stijlvol, compact en zuinig en richt zich tot ondernemingen van alle groottes. Hij kan vanaf deze lente besteld worden en de eerste exemplaren worden in de herfst geleverd.

fiesta van
Het nieuwe model wordt aangedreven door heel zuinige motoren: twee benzinemotoren (1,1 l. driecilinder met 85 pk en 1 l. EcoBoost met 125 pk) en een 1,5 TDCi-dieselmotor met 85 of 120 pk.

Onder het driedeurskoetswerk schuilt een praktische laadruimte die ongeveer 1 m³ aan vracht kan vervoeren met een lengte van bijna 1,3 m en een bruto laadvermogen van ongeveer 500 kg. De laadruimte krijgt een volledige roosterwand in composiet, een duurzame zijwandbekleding en een robuuste rubberen vloerbekleding met vier bevestigingshaken.

Het interieur van de volledig nieuwe Fiesta Van beschikt over een uitgekiende en comfortabele werkomgeving, afgewerkt met aantrekkelijke, slijtvaste materialen.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten