Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Geen opdracht te zwaar, geen uitdaging te groot. MAN vrachtwagens, doorzetters op elk terrein.

Prestaties verhogen en kosten verlagen - de meest effectieve en efficiënte manier om de concurrentiedruk het hoofd te bieden. En hoe kan u dit beter bewerkstelligen dan met de nieuwste generatie MAN bouwvoertuigen? Betrouwbaar, robuust en efficiënt bieden ze een optimaal laadvermogen, staan ze ook op de weg meer dan hun “MAN”netje en zorgen ze ervoor dat u veilig elke offroad situatie de baas kunt.

10160_Kiesgrube_NN720_SES_MJ24_RGB

MAN TGL & MAN TGM

De MAN TGL is een lichtgewicht voertuig dat uitzonderlijke prestaties levert in de gewichtsklassen van 7,5 tot 12 ton. Dit voertuigtype is als kipper of kraankipper ideaal inzetbaar voor het lichtere werk in de bouw, voor tuinaanleg alsook voor vele andere toepassingen. Met het krachtige koppel van zijn Common Rail dieselmotor, zijn betrouwbare versnellingsbak (specifiek ontworpen voor de bouwwerf en distributietransport) en zijn stabiel maar lichtgewicht frame heeft de MAN TGL alles wat een wendbaar bouwvoertuig nodig heeft.
Topklasse in het middensegment, dat is de MAN TGM in de categorie van 12 tot 18 ton. Hij wordt gekenmerkt door  een hoog laadvermogen, is flexibel inzetbaar en biedt een uitzonderlijke stabiliteit. De optionele crewcabine voor de MAN TGL- en MAN TGM-serie is qua grootte een klasse apart. Met zijn rij van vier zitplaatsen achterin, plus de optionele tweede bijrijdersstoel, biedt hij plaats voor maximaal zeven personen (6+1).

MAN TGS & MAN TGX

Met een hoge mate van betrouwbaarheid kan de MAN TGS, leverbaar van 18 tot 44 ton, zowat elke denkbare transporttaak in de bouwsector aan. Wanneer achterwielaandrijving  niet volstaat, is er het inschakelbare MAN HydroDrive® systeem, een selecteerbare vierwielaandrijving voor meer flexibiliteit en tijdelijke extra tractie bij voertuigen die voornamelijk op verharde wegen worden ingezet.
De MAN TGX is gebouwd om indruk te maken en herdefinieert de werkplek met ruime cabines. Met veel binnenruimte en praktische details maakt hij het werk van de chauffeur een stuk eenvoudiger. In de praktijk bewijzen de krachtige en dynamische MAN TGX 4x2, 4x4H, 6x4 en 8x4-4 waarom ze een geheel eigen efficiëntieklasse vormen. De MAN Common Rail motoren leveren zo een hoog vermogen bij een laag brandstofverbruik.

MAN OptiView

De MAN bouwvoertuigen kunnen optioneel worden uitgerust met MAN OptiView, het bekroonde en innovatieve digitale spiegelvervangingssysteem. MAN OptiView geeft de omgeving weer op twee hoge resolutieschermen en biedt extra functies zoals zoom- en groothoekweergaven. Dit systeem verhoogt niet alleen de veiligheid in dodehoeksituaties maar bevat ook handige functies zoals het visualiseren van hulplijnen voor preciezere manoeuvres alsook een bewakingsmodus voor extra veiligheid tijdens pauzes.

MAN TGE

Met de MAN TGE bestelwagen biedt MAN een compacte krachtpatser voor het bouwsegment die u helpt om ook bij kleinere bouwprojecten grootse prestaties te leveren. De MAN TGE kan af fabriek onder meer worden geconfigureerd voor bijvoorbeeld een kipper, met een versterkte ophanging of een aanhangerkoppeling voor een trekvermogen tot 3,5 ton.

www.man.be
mtb@man.eu

SK24_Fahrerarbeitsplatz_Cockpit
MAN-TGE-Next-Level_TGE-Gruppen_300939
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten