Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

GM Recycling exclusieve dealer voor IMS in België

GM Recycling heeft het exclusieve dealerschap verworven voor IMS, een toonaangevend merk in meng- en zeefoplossingen voor de breek- en zeefindustrie, recycling en bulkverwerking, voor heel België.

BKBC - 2024-10-04T153401.607
GM Recycling

GM Recycling uit Lembeke en is leverancier van geavanceerde recycling- en materiaalverwerkingsoplossingen. Dankzij samenwerkingen met grote internationale leveranciers zoals Gipo, Powerscreen, Terex en IMS biedt GM Recycling oplossingen op maat.

"Onze samenwerking met IMS stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van circulaire en efficiëntere oplossingen op het gebied recycling en bulkverwerking", zegt Freddy Gillis, oprichter van GM Recycling. “Het Britse IMS staat sinds 2010 bekend om zijn expertise in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, kostenefficiënte apparatuur voor het digitaal gecontroleerd mengen van onder meer recyclinggranulaten, grondbekalking, mengen van compost en substraten, schors en aanverwante producten.”

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten