Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Het online verhuurplatform van TVH Equipment: zo makkelijk kan het zijn!

Met de juiste hoogwerker, verreiker of heftruck breng je je mensen of materiaal veilig tot op de gewenste hoogte. Omdat verschillende opdrachten vaak om heel andere professionele hulpmiddelen vragen, kan het uitermate handig zijn om een beroep te kunnen doen op een gespecialiseerd verhuurbedrijf, zoals TVH Equipment. Via het gebruiksvriendelijke online verhuurplatform MyTVHEquipment heb je je huurproces bovendien altijd perfect onder controle.

Sunrise_LilseBergen_045

Sneller en flexibeler

Via MyTVHEquipment kun je in slechts enkele stappen een machine bestellen of afmelden. Deze praktische webtool is 24/7 beschikbaar en presteert op alle toestellen even goed. Computer, tablet of smartphone: gewoon even enkele parameters invoeren en je ontdekt meteen welke machine het meest geschikt is voor de job. Je kan dus niet alleen op kantoor, maar ook op de werf, in de wagen of thuis je huurproces beheren. Vlot en direct, zonder dat er nog een tussenpersoon bij komt kijken.

Geen gevaar op misverstanden

Je kan op MyTVHEquipment zelf op de kaart aanduiden waar de machine geleverd moet worden. Vervolgens kan je ook altijd zien waar een toestel zich precies bevindt.

Al je data permanent beschikbaar

Via MyTVHEquipment heb je de nodige documenten steeds bij de hand, voor elke machine die je bij TVH Equipment hebt gehuurd. Je beschikt op elk moment over een helder en eenvoudig overzicht: de orderhistoriek, facturen, details van de bestellingen, keuringsverslagen… Je kan daarbij op toestel, werf of contactpersoon zoeken.

Waarom huren?

Je betaalt enkel voor de termijn waarin je ze nodig hebt. Je bepaalt zelf wanneer ze geleverd en opgehaald moeten worden. Van onderhoud, verzekeringen en herstellingen hoef je je helemaal niets aan te trekken. Maar het belangrijkste is uiteraard dat je altijd over de machines beschikt die het best aangepast zijn aan het werk dat je moet doen. En dat komt dan weer de veiligheid sterk ten goede.

Persoonlijk advies

De commerciële adviseurs van TVH Equipment zijn de geknipte personen om je met raad en daad bij te staan. Zij komen bij jou langs om samen te bekijken welke machine voor jou de beste oplossing is. In elke regio in Vlaanderen is er iemand die je snel professioneel advies kan geven. Als klant kun je namelijk rekenen op een persoonlijke accountmanager, die vanaf je eerste contact met TVH Equipment actief met je meedenkt.

Nieuw gamma compacte grondverzetmachines

Naast het ruime aanbod van meer dan 6000 hoogwerkers, verreikers en heftrucks in de verhuurvloot, biedt TVH Equipment nu ook een breed gamma van compacte grondverzetmachines aan. Met Kubota en Ammann als topmerken wordt de verhuurafdeling uitgebreid met kleinere graafmachines, wielladers, knikdumpers, trilstampers en ander compact materieel voor grondverzet.

Hoogwerker op vrachtwagen met rijbewijs C

De voorbije jaren werd de vloot ook uitgebreid met enkele indrukwekkende hoogwerkers op vrachtwagens (zogenaamde ‘truck-mounted platforms’) die tot wel 65 meter hoog gaan. Huur je zo'n machine, dan krijg je er automatisch ook een gecertificeerde bestuurder bij. Daarnaast zorgt TVH Equipment sowieso voor de afbakening van de weg of het terrein en voor de nodige vergunningen. Een complete dienstverlening dus!

TVH Academy

Uiteraard moeten chauffeurs of operatoren van hoogwerkers, verreikers of heftrucks de juiste opleiding hebben om de gehuurde machine veilig en efficiënt te kunnen bedienen. Kandidaten kunnen daarvoor terecht bij TVH Academy. Wie een opleiding tot een goed einde brengt, ontvangt een erkend rijvaardigheidsattest, dat 5 jaar geldig blijft.

Meer informatie over dit alles vind je op www.tvhequipment.com.

Agristo_Spin_48
GrondverzetKortrijk_14
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten