Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Huurland breidt vloot uit met 2 Mini Screeners

Huurland was in 2016 één van de eerste verhuurbedrijven die de Mini Screener van FleXiever in het verhuurgamma opnam. Een schudzeefmachine van dit formaat was toen nog redelijk onbekend. Traag maar gestaag vond deze machine zijn weg in de verhuur. Zeefmachines in het algemeen winnen vandaag enorm aan populariteit op de verhuurmarkt.

Huurland (2)
Door de stijgende grond- en transportkosten zoeken vele bedrijven en particulieren oplossingen om deze kosten te reduceren. De huur van een compacte zeefmachine kan hiervoor een geschikte oplossing zijn.
 
De populaire Mini Screener staat gemonteerd op een (ongeremde – 680 kg) aanhangwagen en is de ideale machine voor kleine zeefwerken of zeefwerken op beperkte ruimtes.

Op zaterdag 3 oktober organiseert FleXiever in Eeklo een demodag met liefst 13 zeefmachines. Een melding vooraf  van uw aanwezigheid is niet verplicht, maar wordt ten zeerste gewaardeerd: https://www.flexiever.be/inschrijving-demo-dag/

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten