Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Huurland opent nieuw filiaal

Verhuurspecialist Huurland focust als Vlaams familiebedrijf al 45 jaar op het leveren van verhuuroplossingen aan bouw-, tuinbedrijven en de industrie. Het bedrijf investeert dit jaar niet alleen in een pak nieuwe machines voor grondverzet en hoogwerkers, maar opent binnenkort ook een nieuw filiaal in Dendermonde.

Huurland opent nieuw filiaal

Vandaag bedient Huurland zijn professionele klanten vanuit tien vestigingen in Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.  Op 16 maart verhuist Huurland Zele naar een nieuwe locatie in Dendermonde (Heirbaan 252, tel. 052 44 70 84). Met dit nieuwe filiaal wil Huurland we de regio Hamme-Lokeren-Opwijk nog beter bedienen.

Huurland heeft in zijn aanbod voor bouwbedrijven onder meer minigravers, dumpers, hoogwerkers, schaarliften, gereedschappen, generatoren, stellingen, bouwmachines en nog veel meer. Naast Dendermonde heeft Huurland vestigingen in Aalst, Brugge, Eke, Gent, Kortrijk, Maldegem, Oostende, Roeselare en Zellik.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten