Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Huurland zet in op elektrificatie van de huurvloot.

Bij Huurland geloven we sterk dat elektrische machines de toekomst zijn. Zeker in het domein van het grondverzet ligt er nog een grote uitdaging, eentje die wij graag aannemen. De elektrische kniklader Giant G2200 E is een perfecte aanvulling van het gamma.

Elektrische-kniklader

Deze machine combineert het beste van twee werelden: ze biedt alle voordelen van een kniklader, maar werkt geruisloos en zonder uitstoot. Binnen in gebouwen of op bouwplaatsen in een stedelijke omgeving is dat een absolute troef. De elektrische kniklader is uitgerust met neerklapbaar dak en een 390 Ah lithium IOC-batterij. Met die batterij kom je vlot een werkdag van 8 uur door. De batterij zorgt ook voor voldoende werkhydrauliek, zodat je niet moet inboeten aan precisie. Je kan er moeiteloos een pallet van 1.000 kg mee van de grond heffen.

Behalve deze nieuwe machine, kan je bij Huurland ook terecht voor een groot aantal andere elektrische of hybride toestellen zoals hybride hoogwerkers, motorkruiwagens, grondzeven, schaarliften.

Heb jij al een Pro-Pass?

Als zelfstandige ondernemer of vakman heb je vaak nood aan machines. Maar je wilt ze niet meteen aankopen? Om die huurmarkt verder te stimuleren, zet Huurland dit najaar extra in op de Pro-Pass. Een Pro-Pass biedt een aantal duidelijke voordelen:

  • Een vaste korting van 10% op de huurcatalogus
  • Updates over acties en nieuwe artikels in je mailbox
  • Mogelijkheid om op lopende rekening te werken

Professionele, regelmatige klanten kunnen een lopende rekening aanvragen. Je brengt dan steeds een officiële bestelbon mee van de opdrachtgever. Jouw voordeel:

  • Geen waarborg of gedoe met cash
  • Kortere wachttijden
  • Betaling na ontvangst van de factuur

Overal bereikbaar

Met een uitgebreid netwerk van 12 filialen (Aalst, Boortmeerbeek, Brugge, Dendermonde, Eke, Gent, Kortrijk, Maldegem, Oostende, Roeselare en Zellik) verzeker je je van onmiddellijke levering en ruime beschikbaarheid. Vanuit Huurland XL, het specialisatiefiliaal voor groot materiaal, coördineren en verzorgen we alle grote transporten.

Makkelijk digitaal bestellen

Bovendien kan je alle materiaal handig en snel bestellen via de website. Daar kan je letterlijk in een paar stappen je bestelling plaatsen, foto’s en video’s bekijken. We zetten namelijk sterk in op “digitale hulp”. Op onze website en ons Huurland-YouTube kanaal (link) posten we regelmatig nieuwe instructie- en/of demovideo’s. Een extra steuntje voor wie net voor eigen rekening begint. Maar we merken ook dat de doorwinterde professional ook geregeld naar onze video’s kijkt.

Een certificaat in één dag

Huurland biedt ook dagopleidingen aan in samenwerking met Syntra. Dat doen we in De Prijkels, maar ook op verschillende locaties in Vlaanderen.
De opleidingen van Huurland bieden je een stevige praktische en theoretische basis om professioneel, veilig en efficiënt een hoogwerker, verreiker of heftruck te besturen. Elke opleiding bestaat uit twee delen: een theoretisch gedeelte en een deel praktijkoefeningen.
Je behaalt bij ons in één dag het erkende attest en mag jezelf gecertifieerd machinist noemen. Dat attest is vijf jaar geldig.

Vragen of meer info over onze producten en diensten? Onze verhuuradviseurs helpen je graag op weg.

www.huurland.be

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten