Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Junttan bedient Belgische markt vanuit Nederland

Junttan, de Finse producent van funderingsmachines (heimachines), startte zopas met een eigen filiaal in Nederland. Dat zal ook de Belgische markt bedienen.

Junttan bedient Belgische markt vanuit Nederland
Junttan heeft de voorbije jaren met succes wereldwijd nieuwe eigen lokale servicebedrijven geopend om dichter bij de eindgebruiker te staan. Eerder dit jaar werd nog een eigen servicebedrijf geopend in Australië. De klanten waarderen de snelle, korte en professionele communicatie met Junttan, wat de service in deze regio’s naar een hoger plan heeft gebracht.
 
De leiding van de Nederlandse dochterfirma Junttan BV komt in handen van Dick Korebrits. Hij deed ervaring op bij o.m. de Finse materieelproducent Metso. De komende maanden zal gewerkt worden aan een goede voorraad van onderdelen in Nederland, zodat die niet langer vanuit Hyvinkää in Finland verstuurd moeten worden. De vestiging in Nederland zoekt uiteraard ook servicespecialisten die aan de Junttan-machines kunnen werken. 
 
De verkoop van machines en onderdelen is door Junttan BV overgenomen. De firma Van den Heuvel uit Werkendam, die lang de Nederlandse invoerder was van Junttan, blijft een servicepartner voor de diverse projecten. De service zal wel via Junttan BV gecoördineerd worden en de uiteindelijke factuur zal van het Nederlandse filiaal van Junttan komen. 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten