Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Lenaerts-Blommaert heeft uitgebreide vloot mobiele units en hekwerk

De groep Lenaerts-Blommaert werd in 1974 opgericht, is nog steeds een familiebedrijf en bestaat intussen 45 jaar. Lenaerts-Blommaert Verhuur bvba is het verhuurbedrijf van de groep en beschikt over een uitgebreide vloot aan mobiele units en hekwerk.

lenaers1

De verhuurvloot omvat een heel gamma aan mobiele units met verschillende indelingen: werfwagens, kantoorcontainers, geschakelde units, materieelcontainers en sanitaircontainers. Momenteel beschikt de groep over een verhuurvloot met een capaciteit van ongeveer 3.400 units, die op verschillende werven in gans België geplaatst zijn. Lenaerts-Blommaert Verhuur bvba heeft een trouw cliënteel in de bouwsector, de chemie en de industrie, dankzij een ruim aanbod en de hoge kwaliteit van de dienstverlening. Voorts wordt zoveel mogelijk op de noden van klanten ingespeeld door jaarlijks te investeren in het vernieuwen van de vloot zodat de klant proper en kwalitatief materieel ter beschikking krijgt.

Bovendien werd vorig jaar een nieuw gebouw opgetrokken waarin verschillende was- en onderhoudsstraten voorzien worden om de units proper gereinigd bij de klant af te leveren. In januari 2019 is de nieuwe hal in gebruik genomen.

Lenaerts-Blommaert poogt altijd de noden van de klant in kaart te brengen. Is er een grote vraag naar een bepaalde indeling van unit, dan wordt overwogen een nieuw type unit op de verhuurmarkt te brengen. Hoewel de verhuur van units het grootste gedeelte voor zijn rekening neemt, wordt ook hekwerk in verhuur aangeboden; gaande van standaard hekwerkpanelen tot gesloten panelen, ter beveiliging van bouwplaatsen.



Lenaerts-Blommaert verkoopt ook mobiele units, machines en bouwmaterieel. De troeven van de groep zijn een volledig gamma, goede kwaliteit, scherpe prijzen, een uitgebreide voorraad en een stipte levering. De toonzaal ligt aan de N16 in Temse. De eigen transportfirma staat in voor een stipte levering van het materieel alsook voor de verplaatsingen van zowel huurcontainers als eigen containers. Met een wagenpark van 10 vrachtwagens kan een uitstekende service geboden worden inzake levering, plaatsing, montage en ingebruikname van schakel- en werfunits. De onderhoudstechniekers gaan dagelijks de baan op om de klantenservice te waarborgen. Het wagenpark wordt regelmatig vervangen, want dit is tenslotte het visitekaartje van de onderneming.
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten