Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Loxam opent verhuur-corners bij Hubo

Loxam heeft zopas zijn eerste doe-het-zelf-verhuur-corner geopend in Hubo Schilde nabij Antwerpen. Voor eind 2021 zullen er nog twee Loxam-corners bijkomen in Hubo-winkels en dan nog twee begin 2022, waarbij één in een Plafomat-vestiging.

thumbnail_3c712f06-2771-49ca-a004-3d1aabdbdef6
In deze corners wordt LoxGreen-assortiment aangeboden voor verhuur, met o.m. bosmaaiers, kettingzagen en heggenscharen op batterijen. Hubo is één van de belangrijkste doe-het-zelf-winkelketens in België.
 
"Loxam wil een solide en duurzaam partnerschap opbouwen met Hubo en Plafomat en hun respectievelijke winkelnetwerken door het creëren van verhuurcorners voor Loxam-gereedschap. De Loxam-corners zijn 8 m² groot en bieden klein materieel zoals vloer- en kantenschuurmachines, tapijtreinigers en behangstrippers aan voor de verhuur aan particuliere en professionele klanten", zegt Pascal Sohier, DYI Manager bij Loxam.
 
Op korte termijn wil Loxam, naar eigen zeggen het grootste verhuurbedrijf van Europa, zoveel mogelijk van deze corners ontwikkelen in heel België.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten