Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

MyKnauf wil bouwprofessionals het leven makkelijker maken

Met het nieuwe webplatform MyKnauf voor architecten, aannemers en groothandelaars in bouwmaterialen wil Knauf de meest complete digitale service aan zijn professionele doelgroep bieden.

BKBC - 2024-09-05T082943.066
Knauf

Het bedrijf had gemerkt dat het voor klanten niet altijd eenvoudig is om in het enorme aanbod het juiste te vinden. Dit probleem zou nu van de baan moeten zijn. Op MyKnauf komen professionals via enkele stappen meteen bij de juiste oplossingen terecht, mét aanbevelingen voor elk afwerkingsniveau of vereiste. Verder kan je er projecten opvolgen, orders beheren, of de BIM-plugin rechtstreeks in je ontwerpsoftware integreren. Het persoonlijke account laat ook toe om regelmatig toegepaste Knauf-systemen op te slaan in een favorietenmap, terwijl de projectfunctie zorgt voor efficiëntie bij het samenstellen van de nodige documentatie van meerdere systemen binnen een bepaald project.

​Centraal op MyKnauf staat de zoekfunctie waarmee je stapsgewijs de producten en systemen vindt voor een specifieke behoefte, zoals brandveiligheid of geluidsisolatie. De zoekfunctie houdt ook rekening met regionale beschikbaarheid, zodat je alleen krijgt wat relevant is voor de locatie van jouw project. Met enkele kliks kan je de eigenschappen van verschillende systemen op een eenvoudige manier vergelijken om te helpen bij de keuze.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten