Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Publi-reportage | Na de hemel beweegt TVH Equipment nu ook de aarde

Werk je regelmatig op een grote hoogte, dan heb je vaak professionele hulpmiddelen nodig. Met een hoogwerker, een verreiker of een heftruck breng je mensen of materiaal veilig tot op de gewenste hoogte. Per opdracht heb je vaak ook andere noden, dus financieel is het niet haalbaar om voor elke klus de meest gepaste machine aan te kopen. Gelukkig kan je bij TVH Equipment, een echte specialist ter zake, het meest geschikte toestel huren dat perfect past bij de werkomstandigheden of noden.

BeeldenArtikel

Nieuw gamma compacte grondverzetmachines

Naast het ruime aanbod van meer dan 6000 hoogwerkers, verreikers en heftrucks in de verhuurvloot, biedt TVH Equipment nu ook een breed gamma van compacte grondverzetmachines aan. Met Kubota en Ammann als topmerken wordt de verhuurafdeling uitgebreid met kleinere graafmachines, wielladers, knikdumpers, trilstampers en ander compact materieel voor grondverzet.

Huren als voordeligste én meest efficiënte oplossing

Huren van machines als hoogwerkers, verreikers heftrucks of grondverzet biedt veel voordelen. Je betaalt enkel voor de termijn waarin je de machine nodig hebt. Levering en ophaling gebeuren op het moment dat je zelf bepaalt. De bestelling bevestigen en afmelden zodra je klaar bent met het werk, is eigenlijk alles wat je moet doen. Voor de rest ben je zorgeloos: geen onderhoud, verzekeringen, herstellingen … Maar het belangrijkste voordeel is uiteraard dat je altijd over de machine beschikt die aangepast is aan het werk dat je moet doen. En dat draagt dan weer bij aan de veiligheid van het werk.

Persoonlijk advies

De commerciële adviseurs van TVH Equipment zijn de geknipte personen om je te adviseren over welke machine het best geschikt is. Zij komen bij jou ter plaatse om samen te bepalen welke machine de beste oplossing is. In elke regio in Vlaanderen is er iemand die je snel kan bijstaan met professioneel advies. Veilig en efficiënt werken kan alleen met het juiste materiaal, in dit geval de juiste machine. Als klant heb je een persoonlijke accountmanager, die vanaf het eerste contact met TVH Equipment betrokken is.

MyTVHEquipment

Met het online platform MyTVHEquipment is jouw huurproces van A tot Z geregeld. Met deze handige online tool kan je gemakkelijk een toestel bestellen en afmelden in slechts enkele stappen. Bovendien blijven alle documenten bij de hand, voor om het even welke bestelling je bij TVH Equipment geplaatst hebt.

Hoogwerker op vrachtwagen met rijbewijs C

Begin vorig jaar breidde de verhuurafdeling van TVH Equipment haar vloot al uit met enkele indrukwekkende nieuwe hoogwerkers op vrachtwagens (zogenaamde ‘truck-mounted platforms’), die tot wel 65 m hoogte reiken. De machine wordt als all-in oplossing aangeboden aan de klant. Dit betekent dat TVH Equipment echt voor alles zorgt: een gecertificeerde bestuurder (altijd inbegrepen bij machines die minstens 36 meter hoog gaan), de afbakening van de weg of het terrein en de nodige vergunningen. Een complete dienstverlening dus!

TVH Academy

Uiteraard moeten de chauffeurs of bedieners van hoogwerkers, verreikers of heftrucks de juiste opleiding hebben gekregen om de gehuurde machine op een veilige manier te bedienen. Heb jij of een collega nog niet de nodige opleiding gevolgd? Dan kun je terecht bij TVH Academy. Deze opleiding verhoogt de veiligheid en efficiëntie van de werken die je uitvoert. Na een opleiding ontvangen de bestuurders een erkend rijvaardigheidsattest dat 5 jaar geldig blijft.

Meer informatie vind je ook op www.tvhequipment.com.

BeeldenArtikel2_NL
BeeldenArtikel3_NL
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten