Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

N.E.N.S. Power biedt complete service inzake stroomaggregaten

N.E.N.S. Power nv werd opgericht in 1980 en is actief in de verhuur van stroomaggregaten en toebehoren. Daarnaast bieden ze een complete service aan, zowel de levering als installatie worden uitgevoerd door eigen personeel. Ook  herstellingen en onderhoud worden uitgevoerd door eigen bedrijfstechnici, die dag en nacht een oplossing bieden bij storingen.

NENS1

Stroomaggregaten

De onderneming heeft haar hoofdzetel in Melsele, België en bijhuis in Twello, Nederland. Ze  beschikt over een uitgebreid gamma van geluidgedempte en superstille stroomaggregaten, die gefabriceerd worden in eigen atelier. Deze machines voldoen aan de nieuwste normen en noden op de huidige markt. De stroomgroepen worden aangedreven door dieselmotoren, met een vermogen van 12 tot 2.000 kVA.

De meeste toestellen bieden ook de mogelijkheid om synchroon te draaien, waardoor op dalmomenten brandstof kan uitgespaard worden. De verschillende producten uit het gamma (o.a. verdeelkasten en verlengkabels in verschillende vermogens) bieden oplossingen voor een tijdelijke stroomtoevoer op iedere locatie.

N.E.N.S. Power heeft een zeer uitgebreid klantenbestand dat bestaat uit nationale en internationale ondernemingen, gaande van kleine kmo’s tot multinationals en dit zowel in de bouw- als de evenementensector.

Toepassingen op maat

N.E.N.S. Power nv geeft advies over stroomsterkte, bekabeling en praktische plaatsing van de generator. Zo willen ze garanderen dat elke toepassing voor het verhoopte resultaat zorgt.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten