Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Nieuwe band voor laders en dozers, voor meer grip en betere zelfreiniging

De nieuwe LXL TRACTION van Linglong Specialty Tires voor laders en dozers biedt uitstekende grip op alle terreinen. De anti-steenklemgroefbodem van de nieuwe serie zorgt voor uitstekende zelfreinigende eigenschappen. Daarnaast biedt de robuuste schouderrib een goede bescherming van de wang, waardoor de kans op lekrijden wordt verkleind.

BKBC (12)
Linglong

De Linglong LXL TRACTION wordt af fabriek al gemonteerd door machinefabrikant Liugong in Europa, terwijl ook verschillende OEM's in China de band monteren voor de binnenlandse markt. De LXL TRACTION is vanaf nu ook beschikbaar voor de vervangingsmarkt, via het Linglong dealernetwerk.

Naast de LXL TRACTION introduceert Linglong de nieuwe LXF Master zandbandenserie. De banden zijn geoptimaliseerd voor gebruik op zanderige en zachte ondergrond, dankzij de versprongen draadblokken, die een hoge mobiliteit bieden en zware belasting mogelijk maken bij een lage bandenspanning. Deze banden zijn oorspronkelijk ontworpen voor gebruik op militaire voertuigen, maar bieden ook uitstekende terreincapaciteiten voor kippers in de bouw of voor gebruik in de landbouw.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten