Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Nieuwe Generatie DAF voor de bouwsector

Met de introductie van een nieuwe serie voertuigen heeft DAF Services ook in het bouwsegment voor elke vraag een aanbod.

Ontwerp zonder titel (62)

Met DAF’s Ready to Go-programma kan elke transporteur die op korte termijn behoefte heeft aan een inzet-specifieke bakwagen-met-opbouw, vertrouwen op een uitgebreid aanbod van vooraf geconfigureerde en volledig door Belgische partners opgebouwde voertuigen. 

Na de lancering van de langeafstandsmodellen DAF XF, XG en XG+ en het distributiemodel DAF XD werd het gamma dit voorjaar gecomplementeerd met de nieuwe generatie DAF-bouwvoertuigen: een reeks dubbelaangedreven trekkers en bakwagens voor off- en on-roadtoepassingen. Hiertoe behoren de nieuwe XDC- en XFC-bouwvoertuigen die nu ook leverbaar zijn in 4x2-asconfiguraties. Voor de inzet die vraagt om de laagste schadegevoeligheid zonder off-roadcapaciteiten, introduceerde DAF de nieuwe Extra Robust uitvoering van de XD en XF.

Met op de bouwsector toegespitste services zorgt DAF voor reparatie- en onderhoudscontracten en financieringen op maat.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten