Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Nieuwe koudwater hogedrukreinigers van Kärcher

Kärcher breidt zijn aanbod uit met twee nieuwe koudwater hogedrukreinigers. Het instapmodel is speciaal ontworpen voor bouwvakkers die op zoek zijn naar robuuste, gebruiksvriendelijke en veelzijdige apparatuur.

16 - 18 JARIGEN (1)
Kärcher

De HD 5/11 E Classic is uiterst mobiel en erg gebruiksvriendelijk; de ideale oplossing voor het snel reinigen van machines, productieruimtes en voertuigen. De HD 5/11 EX Plus Classic is net zo functioneel en beschikt over een slanghaspel zodat het eenvoudiger is om van locatie te veranderen. Het toestel heeft ook een draaiend mondstuk met roterende penstraal die grote oppervlakken effectiever en krachtiger reinigt dan een vlakke straal.

Een robuuste messing pomp, roestvrijstalen lans en met staal versterkte rubberen slangen maken de toestellen sterk en betrouwbaar. De ingebouwde automatische decompressie verlengt de levensduur en maakt het hanteren van de hogedrukslang veel comfortabeler.

Door hun lichte gewicht en twee stevige wielen zijn ze gemakkelijk te verplaatsen op oneffen oppervlakken, zoals keien of gazons. 

Ze zijn compatibel met verschillende hogedrukpistolen, spuitmonden en oppervlaktereinigers van het merk. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten