Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Publi-reportage | Nieuwe samenwerking FM Bouwmachines en Hydrotec NV voor verdeling van Hidromek

Deze twee zeer gespecialiseerde bedrijven slaan de handen in elkaar om hun krachten en expertise te bundelen en de markt verder uit te bouwen met de Hidromek te verdelen in ons land. Daar zoeken zij een sales manager voor. Bovendien gaan FM Bouwmachines en Hydrotec NV samen naar MATEXPO, de internationale vakbeurs voor bouwmaterieel die begin september wordt gehouden in Kortrijk Xpo.

foto-1-hoort-bij-eerste-paragraaf

FM bouwmachines is een onderneming gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van een uitgebreid gamma constructiemachines en aanbouwdelen, waar u steeds terecht kan voor al uw werkzaamheden. Zij bieden u een uitstekende service en kwaliteit is bij hun een topprioriteit. Wegens hun groeiende dynamiek is FM Bouwmachines gevestigd op twee verschillende locaties, voor de aankoop- en servicediensten na verkoop, zoals herstellingen of onderhoud, zijn ze bereikbaar op het industrieterrein van Webbekom te Diest in Vlaams-Brabant. Hun verhuurcenter, waar u zowel op korte als op lange termijn kunt huren, bevindt zich in Eindhout, een deelgemeente van Laakdal in de provincie Antwerpen.

Exclusieve invoerder in België van Hidromek

Tevens zijn zij de exclusieve invoerder in België van Hidromek, een internationaal en prestigieus merk van bouwmachines, met onder andere hydraulische graafmachines en wielladers. Deze krachtige en duurzame grondverzetmachines zijn speciaal ontworpen voor heavy-duty constructie. Met hun power boost verzekeren ze een maximaal vermogen en verbeterde prestaties en uiteraard garanderen ze optimale veiligheid en ergonomisch comfort om aan alle behoeften en verwachtingen van de klant te voldoen. Hidromek is reeds vele malen bekroond met verschillende onderscheidingen, waaronder maar liefst 32 prijzen voor hun uniek design.

foto-2-hoort-bij-tweede-paragraaf

Uitbreiding naar provincies West- en Oost-Vlaanderen

FM Bouwmachines breidt dit jaar uit naar de provincies West- en Oost-Vlaanderen. Hydrotec NV wordt hun nieuwe partner voor het verdelen van de Hidromek. Hydrotec NV is gelegen in Gistel, een polderstadje in West-Vlaanderen en zijn in hun regio zeer bekend voor hun field service en express repair voor het herstellen van graafmachines. Met hun ervaren vakmanschap en volledig uitgeruste servicewagens voorzien zij een snelle service ter plaatse en garanderen zij een flexibele dienstverlening. Uiteraard kan men ook steeds terecht bij hun werkplaats, die ze met een rolbrug hebben ingericht om de klant professioneel van dienst te zijn.

Aanwerving sales manager

Wegens deze uitbreiding zijn zij op zoek naar een topvertegenwoordiger die in regio Oost- en West-Vlaanderen de Hidromek gaat verkopen. Ben jij woonachtig in die omgeving en voel je jezelf geroepen om een unieke grondverzetmachine in België te presenteren? Neem dan contact op met: personeel@fmbouwmachines.be.

foto-3-hoort-bij-derde-paragraaf

Mooie selectie Hidromek-machines op stand B29

FM Bouwmachines en Hydrotec NV gaan ook samen naar MATEXPO, de internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Deze beurs viert dit jaar zijn 40ste editie en trekt meer dan een 40.000 bezoekers aan. De ideale plek dus om Hidromek voor te stellen aan het grote publiek. Er zal een mooie selectie te zien zijn op hun stand B29: een hydraulische bandenkraan HMK 150 WR met een bedrijfsgewicht van 16ton, een rupsgraafmachine HMK 310 LC LR van 35 ton, met een arm met een reikwijdte van 18 meter en tot slot een wiellader HMK 635 WL met een capaciteit van meer dan 20 ton. De machines uit dit assortiment hebben elk specifieke eigenschappen en kenmerken, waardoor zij een ideale oplossing bieden voor veelzijdige en speciale toepassingen.

foto-5-hoort-bij-vijfde-paragraaf
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten