Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Optimale oplossingen voor uw machinepark: KHB biedt een gepersonaliseerde totaaloplossing

Kempens Heftruckbedrijf (KHB) is al meer dan 35 jaar een toonaangevende naam in de verhuur, verkoop en service van heftrucks en andere material handling. Met een sterke focus op maatwerk, reconditionering en langdurige huurrelaties, biedt KHB oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van elk bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe heftruck, een gereconditioneerde machine of flexibele verhuuropties, bij KHB bent u aan het juiste adres.

foto's-machines-18

Van maatwerk tot plaatwerk

Heeft u specifieke wensen voor uw heftruck? KHB biedt maatwerkoplossingen zoals het spuiten van de heftruck in uw bedrijfsstijl, op maat gemaakte lastoepassingen, verlichting en bandenservice (zowel nieuw als het opsnijden van banden). Dit zorgt ervoor dat uw heftruck niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

Verhuurpartner voor langdurige relatie

KHB is de ideale partner voor zowel korte als lange huurperioden. Of u nu tijdelijk extra capaciteit nodig heeft of op zoek bent naar een langdurige huurformule, KHB biedt flexibele opties die aan uw behoeften voldoen. Dit omvat een breed scala aan heftrucks, verreikers, hoogwerkers en andere material handling. Met leveringen door heel België, zorgt men ervoor dat u altijd beschikt over de juiste apparatuur, waar u ook bent. Dit maakt het bedrijf tot een betrouwbare partner voor bedrijven in alle sectoren en regio's.

Reconditionering: praktisch nieuw, maar dan zonder die nieuwe-prijs-kater

Eén van de specialiteiten van KHB is het volledig reconditioneren van machines. Dit proces omvat carrosseriewerk naar nieuwstaat met nieuwe stickers, revisie van onderdelen, het vervangen van banden en een grondige technische inspectie. Het resultaat? Een machine die praktisch nieuw is, zonder de hoge kosten van een nieuwe aankoop.
Door jarenlange ervaring en een toegewijde afdeling voor reconditionering, heeft KHB dit proces geperfectioneerd. Een voorbeeld hiervan is het huidige project waarbij JLG schaarliften worden gereconditioneerd. Na grondige revisie zijn deze liften weer als nieuw, klaar om weer jaren mee te gaan.
Reconditionering biedt tal van voordelen. U krijgt een machine die qua prestaties en betrouwbaarheid gelijk is aan een nieuwe, maar tegen een fractie van de prijs. Dit zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing, terwijl u toch profiteert van hoogwaardige apparatuur.
Daarnaast draagt reconditionering bij aan duurzaamheid. Door bestaande machines te reviseren en opnieuw in te zetten, wordt de levensduur verlengd en wordt de impact op het milieu verminderd. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor de planeet.

FMbouwmachines: Uw betrouwbare partner voor verkoop, verhuur en service van constructiemachines

FMbouwmachines is dé betrouwbare partner als het gaat om de verkoop, verhuur en service van een breed scala aan constructiemachines. Van minigravers tot grote graafmachines, wielladers, dumpers en breekhamers; bij FMbouwmachines vindt u alles wat u nodig heeft voor uw bouwprojecten. Met een uitgebreide ervaring en een diepgaande expertise in de sector, staan wij klaar om aan al uw behoeften te voldoen.

Uitmuntende service van A tot Z

Bij FMbouwmachines begrijpen we dat de service net zo belangrijk is als de kwaliteit van de machines die we leveren. Daarom bieden we een uitgebreide reeks diensten aan om ervoor te zorgen dat uw apparatuur altijd in topconditie is.
Onze standaardservices omvatten regulier onderhoud en reparaties. Onze goed opgeleide technici staan klaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat uw projecten zonder vertraging kunnen doorgaan.
Wij onderscheiden ons door een eigen afdeling voor het persen van hydraulische leidingen en een lasafdeling die gepersonaliseerde laswerken uitvoert, zoals het vervaardigen van graafbakken op maat.
Daarnaast beschikken we over een eigen spuitafdeling waar we machines kunnen personaliseren. Of u nu een specifieke kleur wilt of extra bescherming tegen slijtage nodig heeft, wij zorgen ervoor dat uw apparatuur perfect aansluit bij uw wensen.

Huurmogelijkheden op maat van de klant

Bij FMbouwmachines begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we flexibele huurmogelijkheden aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu op korte of lange termijn wilt huren, wij hebben de juiste oplossing voor u.
Wij verhuren een breed scala aan machines voor verschillende toepassingen, waaronder:
•    Grondverzet
•    Bouw
•    Tuinwerken
•    Wegenwerken
•    Afbraak
•    Recyclage

Ons assortiment omvat onder andere minigravers, grote graafmachines, bandenkranen, overslagkranen, toebehoren voor grondverzet, dumpers en wielladers. Welke machine u ook nodig heeft, bij FMbouwmachines vindt u altijd de juiste oplossing.

Gepersonaliseerde Projecten

Naast standaardverhuur bieden we ook gepersonaliseerde projecten aan. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat ze de juiste machines en uitrusting hebben voor hun specifieke eisen. Onze experts staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de beste oplossingen voor uw projecten.

foto's-machines-05
JLG_schaarliften
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten