Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Power Solutions, partner in krachtige oplossingen tijdelijke energiebehoefte

Heeft u tijdelijk stroom nodig voor extra productiecapaciteit, onderhoud, shutdown of …?  Reken dan op het snelle en flexibele team van Power Solutions. Deze gerenommeerde onderneming biedt u door diesel en gas aangedreven generatoren die voorzien zijn van de meest recente technologie en bijbehorende randapparatuur.

power solutions1

Het verhaal van Power Solutions startte in 2006 met twee gedreven ondernemers. Zij begonnen met een beperkte vloot aan generatoren, maar al gauw groeide Power Solutions uit tot een vloot van meer dan 800 generatoren. Hierdoor werden het bedrijf een internationaal gevestigde waarde en een echt mondiale speler. Met vestigingen in België en Frankrijk, maar ook in Dubai, Afrika, Rusland en Oost-Europa, maakt Power Solutions van elke uitdaging een opportuniteit. Van ‘day-to-day’ business tot grote multi-megawatt-projecten (diesel of gas).

Altijd op zoek naar nieuwe technologieën

De klant staat altijd centraal, daarom wil het bloeiende bedrijf innovatief blijven en steeds met zijn tijd meegaan. Investeren in nieuwe technologieën, om zo telkens de beste oplossing te kunnen aanbieden, daar schrikt Power Solutions niet voor terug. Sinds kort zet het bedrijf uit Wijnegem internationaal ook in op door gas aangedreven generatoren. “Zo voldoen we altijd aan de laatste milieueisen en kunnen we onze klanten de nieuwste mogelijkheden aanbieden”, verduidelijkt CEO Arnold Oostveen.

Stroomtekorten mobiel oplossen

Naast het verhuren van stroomgeneratoren in de lokale business, specialiseerde Power Solutions zich ook in het opbouwen en bedienen van tijdelijke mobiele energiecentrales. Al meer dan tien jaar bouwt en opereert het bedrijf dergelijke centrales in het buitenland. Door de vrees voor een black-out afgelopen winter in eigen land, kon Power Solutions de opgedane ervaring inzetten op Belgische grond. Verdeeld over drie locaties werd 50 megawatt aan installaties opgezet, die onmiddellijk energie konden injecteren in het landelijke elektriciteitsnet van zodra dat nodig zou zijn geweest.

Flexibele service, het hele jaar

Waarom kiezen voor Power Solutions? Met wereldwijde ervaring in tijdelijke stroomvoorziening op korte en lange termijn, worden al uw aanvragen tot een vermogen van 200MW behandeld. U krijgt steeds een gepersonaliseerde ‘Sleutel op de deur’-oplossing voor elk project. Het gemotiveerde team staat het hele jaar voor u klaar om u de beste service te kunnen bieden.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten