Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Quality Pumps: uw partner in pompen

Verkoop, verhuur, service en herstelling van pompen, leidingen en toebehoren… dat is de grote specialiteit van Quality Pumps. Het bedrijf uit Lochristi beschikt over een jarenlange ervaring wat drainage-, slib-, vuilwater-, riolering- en inox pompen betreft. Quality Pumps beschikt over een ruim aanbod van diesel aangedreven, droog opgestelde en elektrische pompen.

QP1

Quality pumps is exclusief verdeler van het Zweedse A+ merk GRINDEX. Deze drainage, slib en inox pompen zijn uitgerust met een luchtklep waardoor ze onbeperkt mogen droogdraaien. Bovendien zijn de driefasige pompen inwendig beveiligd tegen fasenvolgorde, fasenuitval en spanningsval zodat een aparte schakelkast overbodig is. De drainagepompen van Grindex kunnen uitgerust worden met een vlakzuigkraag, zo kan er millimeter droog afgepompt worden. Daarnaast is Quality Pumps ook exclusief verdeler van de Screw Impeller Pump, de diesel aangedreven vuilwater/ rioleringspomp met grote vuildoorlaat. Deze pompen zijn uitermate efficiënt en onderscheiden zich door het lage brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Deze pompen zijn zeer geschikt voor rioleringswerken.

In de huurvloot heeft Quality Pumps meer dan 120 recente en moderne pompen, waardoor er steeds een passende pomp voor de juiste toepassing kan voorgesteld worden.

Quality Pumps garandeert een 24/7 service. Met een eigen herstel- en transportdienst kan steeds kort op de bal gespeeld worden. Herstellingen worden in-huis door ervaren monteurs uitgevoerd. Ze beschikken niet alleen over een grondige kennis van verschillende merken, in het ruime magazijn beschikken ze tevens over alle nodige onderdelen voor een betrouwbare service, een degelijke herstelling en een professioneel onderhoud.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten