Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Reesink Construction Equipment distributeur van elektrische Sunward graafmachines

Reesink Construction Equipment wordt de exclusieve verdeler van de Sunward elektrische mini- en rupsgraafmachines voor Nederland en België.

Ontwerp zonder titel - 2024-02-23T091946.279
Reesink Construction Equipment

Deze gunning past in de strategie van Sunward om een nog belangrijkere speler te worden op het gebied van elektrisch grondverzetmaterieel in de Benelux. De Sunward machines zullen vanuit de nieuwste vestiging in De Lier hun weg gaan vinden naar de eindgebruiker. De specialisten in dit filiaal zullen zich volledig toeleggen op emissievrije machines maar ook de service-medewerkers in de andere negen vestigingen in Nederland en België hebben de nodige opleidingen gevolgd. Alles is dus klaar om de groeiende vraag naar elektrische graafmachines op de juiste manier te ondersteunen. 

Verschillende elektrische Sunward rupsgraafmachines en minigraafmachines zijn al geruime tijd te huur via Huur&Stuur in Nederland. Huur&Stuur heeft onder het GEOS-concept (Green Energy On Site) een volledig programma elektrische machines beschikbaar voor de verhuur. De opgedane ervaringen met dit materieel geeft Reesink Construction Equipment veel vertrouwen voor de toekomst. Diverse eindgebruikers hebben op deze toegankelijke manier hun behoefte aan elektrisch materieel kunnen invullen. Naast het inhuren is er nu dus ook een gerenommeerde verkoop- en serviceorganisatie voor dit type materieel.


Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten