Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Rotar heeft dealer voor België

Rotar heeft Steven Van Roy aangeduid als nieuwe distributeur voor België. Het bedrijf uit Herentals heeft een uitstekende reputatie inzake  serviceverlening en is om die reden een ideale partner voor Rotar. Van Roy Steven bvba zal van deze gerenommeerde fabrikant van uitrustingsstukken voor met name de sloop- en recyclingindustrie het volledige gamma vertegenwoordigen.

rotar

“We waren al langer op zoek naar een vast verkooppunt in België. Tot voor kort deed ik dit deels zelf, maar dan zal je net zien dat ik in Amerika zit als er eens iets stuk gaat. We waren niet altijd in staat om onmiddellijk de gewenste service te verlenen. Omdat dit juist hét handelsmerk is van Steven Van Roy en zijn ploeg, heb ik meteen toegehapt toen ik hoorde dat zij het productaanbod wilden uitbreiden met aanbouwdelen”, zegt Louis Broekhuizen (l.), commercieel directeur van Rotar.

Van Roy Steven bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het herstellen van compacte machines en hydraulische slangen op de bouwplaats. Met negen servicewagens en twee diepladers staat de onderneming garant voor een snelle dienstverlening en ruime openingstijden. In Herentals heeft het bedrijf een grote voorraad van hydrauliekslangen en hydraulische koppelingen. Daarnaast is Van Roy Steven subdealer van compact Cat-materieel, zowel voor verkoop en verhuur als voor toebehoren, zoals snelwissels, bakken en grijpers.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten