Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

RYAN Turf Renovation Equipment wordt Bobcat

Doosan Bobcat heeft aangekondigd dat de naam ‘RYAN Turf Renovation Equipment’ in 2024 zal veranderen in Bobcat. RYAN Equipment werd net als de BOB-CAT Mowers en het merk Steiner van Schiller Grounds Care in 2020 aan het Doosan Bobcat-portfolio toegevoegd.

Ontwerp zonder titel (38)
Bobcat

Bobcat is bezig met het stroomlijnen van het merkbeleid. De transitie moet een uniforme klantervaring opleveren en de zichtbaarheid van het bedrijf verbeteren, waardoor het merk toegankelijker wordt voor meer klanten in meer marktsegmenten en meer regio’s. 

Eerder dit jaar kondigde Doosan Bobcat aan dat ook de merken Doosan Industrial Vehicle (heftrucks en material handling) en Doosan Portable Power (onder meer generatoren) in 2024 onder de naam Bobcat aan het productaanbod in de Europese en wereldwijde markt toegevoegd worden. 

Als gevolg van de nieuwe identiteit ondergaan het design en de uitstraling van de RYAN-producten wijzigingen zodat ze in het productportfolio van het merk Bobcat passen. RYAN produceert al meer dan 75 jaar machines voor grasonderhoud.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten