Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Materieel

Smet Rental is actief op verschillende markten en sectoren

Stefaan Smet, directeur van Smet Rental, focust de jongste jaren op de bereikbaarheid van Smet in binnen- en buitenland. Door de inzet van vertegenwoordigers in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland probeert de onderneming meer mensen te bereiken. De machineverhuur strekt zich verder dan een logische klantengroep van composteerders en biomassaspecialisten. Grondverwerkers, op- en overslagbedrijven, bouw- en sloopondernemingen, gemeentes, afvalverwerkers en loonwerkers doen eveneens een beroep op de firma.

smet rental 1

Gamma blijft uitbreiden

Smet Rental blijft actief op zoek naar nieuwigheden in de recyclagesector. Zo kunnen zij de allernieuwste machines in het gamma opnemen. Bij deze nieuwigheden bevinden zich mobiele sorteerlijnen, brekers, sterrenzeven en transportbanden.

De compacte mobiele sorteerlijn Kiverco is snel inzetbaar om een tijdelijke locatie te voorzien van machines zonder grote investeringen. Smet beschikt ook over verschillende brekers voor specifieke sectoren: houtbrekers, afvalbrekers, steenbrekers, enz.
Bij de houtbrekers heeft de onderneming de merken Komptech en Doppstadt in het gamma. Voor afvalbrekers kan gekozen worden voor Tana of Metso. De robuuste steenbreker van Terex vervolledigt het breker-gamma.



Als compacte sterrenzeef doet Ecostar zijn intrede. Deze sterrenzeef kan afzeven in liefst drie fracties. Het grote voordeel van deze zeef zijn de transportmogelijkheden. De machine staat op een containerchassis, maar kan ook op rupsen getransporteerd of verplaatst worden. De onderneming plant om te blijven investeren in een divers gamma aan machines en kennis van de medewerkers, zo wil het bij de top blijven horen.

Iedere aanvraag is uniek

Smet behandelt iedere aanvraag zorgvuldig. Zo kan er op maat van de klant gewerkt worden en dat maakt eventuele aanpassingen of combinaties mogelijk. De aanpassing van bunkergrootte, de plaatsing van afzonderlijke overband-magneten en de aanpassing van afzeefgrootte zijn handelingen die uitgevoerd worden door het team van mechaniekers en lassers het nieuwe atelier in Verrebroek.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten